CATEGORIE
GROEP
LEEFTIJD
PRIJS
AANBIEDING

De Grote Speelgoedwinkel heeft een uitgebreide collectie strijkkralen van Hama in de voorraad. De strijkkralen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. De strijkkralen van Hama zijn niet alleen los te verkrijgen, maar kunnen ook met grondplaten en inspiratieboekjes worden geleverd. Bovendien heeft De Grote Speelgoedwinkel diverse verschillende pakketten strijkkralen in het assortiment.

Zo is er de Hama strijkkralen boerderij. Met dit pakket kan uw kind een prachtige boerderij van strijkkralen maken. Dit strijkkralenpakket bestaat uit maarliefst 4000 kralen. De Grote Speelgoedwinkel heeft ook het glow in the dark strijkkralenpakket van Hama. Met de 2000 glow in the dark-kralen kan uw kind prachtige bloemen en vlinders maken, die in het donker worden verlicht. Hiermee kunnen kinderslaapkamers op een creatieve manier van licht worden voorzien. De Hama strijkkralen boerderij en de glow in the dark-kralen van Hama zijn slechts twee voorbeelden van de tientallen voorradige Hama strijkkralenpakketten.

Met de verschillende strijkkralenpakketten kan uw kind de mooiste creaties maken. De pakketten worden bovendien geleverd met grondplaten. Kijk snel in onze collectie voor de mooiste pakketten, die natuurlijk ook erg leuk zijn om cadeau te doen.