CATEGORIE
LEEFTIJD
PRIJS
AANBIEDING

HAMA STRIJKKRALEN


PRODUCTEN

107 artikelen gevonden

Hama Strijkkralen

Hama is het bekendste en meest vooraanstaande merk op het gebied van strijkkralen, dus natuurlijk mag Hama niet ontbreken in het assortiment van De Grote Speelgoedwinkel. We hebben een prachtig assortiment samengesteld met de beste items, de leukste kralen en bovendien de mooiste pakketten voor eindeloos strijkkralen plezier.

Wat zijn strijkkralen precies?

Hama strijkkralen zijn al jaren een fenomeen op het gebied van knutselspeelgoed voor zowel jong als oud. Het is een tijdloos stuk 'speelgoed' wat wellicht het eenvoudigst in de knutselhoek geschaard kan worden. Zelf de leukste ontwerpen in elkaar knutselen en erna mee spelen, wie wil dat nou niet? Het perfecte cadeau voor ieder kind. Dus wacht niet langer en neem snel een kijkje in ons assortiment Hama strijkkralen van De Grote Speelgoedwinkel.

Strijkkralen zijn plastic kraaltjes die volgens een bepaald patroon op een specifiek onderbord worden vastgezet. Vervolgens moeten de strijkkralen gesmolten worden met een strijkijzer. Met deze techniek kunnen heel veel vormen en figuren worden gemaakt. Het bekende boek Hama strijkkralen gaat een stapje verder en toont zelfs inspirerende pixel art-projecten in 3D. Hama strijkkralen zorgen voor veel knutsel- en speelplezier voor kinderen vanaf 6 jaar tot.... Alle leeftijden!

Iedereen kent de strijkkralen wel die met een strijkbout aan elkaar gesmolten worden. Ze zijn zoals gezegd voornamelijk te koop van het merk Hama. Als kind kreeg bijna iedereen wel een doosje en maakte dan vol een grote diversiteit aan creaties. Bij elk ontwerp of product van Hama strijkkralen staat een korte lijst met benodigdheden en een stapsgewijze werkwijze met duidelijke illustraties, soms aangevuld met een tip voor een aanpassing van het ontwerp.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit onder andere:

Waarom De Grote Speelgoedwinkel?

Wij doen er 24/7 alles aan om ervoor te zorgen dat jij zónder zorgen, online, het mooiste speelgoed kan bestellen en bovendien snel en mooi verpakt in huis hebt. Ook kan je altijd op meerdere manieren betalen, zodat je op een voor jou vertrouwde manier je bestelling kan voltooien. Behoefte aan advies? Wij staan je graag te woord en helpen je bij jouw aanschaf. Wacht niet langer en bestel de fantastische strijkkralen van Hama online, bij De Grote Speelgoedwinkel.