CATEGORIE
GROEP
LEEFTIJD
PRIJS
AANBIEDING

HAMA STRIJKKRALEN LOS

PRODUCTEN

66 artikelen gevonden
<123>
<123>

De Grote Speelgoedwinkel heeft een grote collectie strijkkralen van Hama. De strijkkralen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Naast de diverse pakketten, grondplaten en inspiratieboekjes, zijn de kralen ook los verkrijgbaar.

De Grote Speelgoedwinkel heeft tientallen verschillende zakjes losse strijkkralen van Hama. De Hama-strijkkralen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Naast de reguliere kleuren zijn er ook glitterende strijkkralen, doorzichtige strijkkralen en fluorescerende strijkkralen. U kunt ook kiezen voor zakjes met uiteenlopende kleuren. De meeste zakjes met basiskleuren bevatten 1000 strijkkralen. U kunt echter ook kiezen voor zakjes met 3000 strijkkralen of potten met wel 15.000 strijkkralen in verschillende kleuren. Zo kun je iedere gewenst ontwerp maken.
Kinderen kunnen zich uren vermaken met strijkkralen. Met de verschillende losse zakjes kralen kunnen ze bovendien hun eigen ontwerpen maken. Geef uw kind de ruimte om zijn of haar creativiteit tot uiting te laten komen. Met de strijkkralen van Hama weet uw kind de mooiste figuren te maken. Met strijkkralen, die ook wel strijkparels worden genoemd, is van alles mogelijk.

Bekijk onze uitgebreide collectie Hama-strijkkralen en maak uw keuze uit de tientallen verschillende soorten losse zakjes kralen.