CATEGORIE
LEEFTIJD
PRIJS
AANBIEDING

Beleef de mooiste onderwater avonturen

De hippe Mermaze Mermaidz zijn bekend uit hun gave antimatieserie en de mooie poppen zijn super leuk om spannende onderwater avonturen mee na te spelen. De 5 personages uit de serie zijn Kishiko, Shellnelle, Riviera, Harmonique en Jordie die er allemaal super stijlvol uitizen. Elk personage heeft een eigen stijl en karakter. Verzamel al de poppen en speel de avonturen uit de serie na of bedenk zelf nieuwe scenario's!

Van kleur veranderende staart

Elke Mermaze Mermaidz pop heeft een prachtig geschubde staart, maar wanneer deze onderwater komt verandert hij ook nog eens van kleur! Elke zeemeermin heeft een andere transformatie die super leuk is om uit te testen. Daarnaast heeft de pop beweegbare ledematen, waardoor je haar in verschillende posities kunt zetten. Wil je de pop rechtop neerzetten? Dan functioneert de prachtige staart als een handige standaard!

Mermaze Mermaidz online bestellen

Ben jij ook helemaal fan geworden van deze mooie zeemeerminnen? Bestel de Mermaze Mermaidz poppen dan nog voor 17:00 uur en je hebt ze de volgende dag al in huis! De poppen zijn per stuk verkrijgbaar en wanneer de set een cadeautje is, kun je ook gebruik maken van onze unieke inpakservice. Zo krijg je de pop prachtig ingepakt bezorgd!