CATEGORIE
DOELGROEP
PRIJS

RAVENSBURGER MANDALA DESIGNER

3 artikelen gevonden
<1>
<1>

Ontwerp de mooiste mandala's

Met mandala designers van Ravensburg kun je de mooiste mandala's ontwerpen om ze vervolgens in te kleuren! Hiervoor heb je alleen een fel papier en een potlood nodig, zodat je met behulp van het sjabloon de lijnen kunt tekenen. Heb je het ontwerp af? Pak dan je tekenpotloden of stiften erbij, zodat je de mandala af kunt maken door hem de mooiste kleuren te geven!

Unieke thema's

Elke mandala designer heeft een eigen uniek thema die je terug ziet in het ontwerp. Dit kunnen bijvoorbeeld schattige dieren zijn zoals een unicorn of flamingo, maar ook een film als Frozen of een unieke stijl. Kies welk thema jij het leukste vind, zodat jij mandala's met dit thema kunt designen en je ontwerp- en tekentalent kunt laten zien!

Mandala designer online bestellen

Kun je niet wachten om lekker creatief aan de slag te gaan? Bestel de mandala designer die jij graag wilt dan nog voor 17:00 uur! Je hebt de set dan de volgende dag al in huis, zodat je hem meteen uit kunt proberen. Wanneer het speelgoed een cadeautje is, kun je gebruik maken van onze hippe inpakservice zodat je de set mooi ingepakt geleverd krijgt. Heb je toch niet gevonden wat je zocht? Neem dan eens een kijkje bij ons andere mandala tekenspullen!