CATEGORIE
PRIJS

RAVENSBURGER PUZZELS 1500 STUKJES

1 artikel gevonden
<1>
<1>

Ravensburger Legpuzzels van 1500 verschillende stukjes

In De Grote Speelgoedwinkel kunt u kiezen uit vele honderden verschillende legpuzzels. Speelgoedfabrikant Ravensburger is een van de grootste puzzelproducenten. De puzzels van Ravensburger zijn in verschillende categorieën onderverdeeld. Zo zijn er puzzels voor verschillende leeftijdscategorieën en puzzels met uiteenlopende aantallen stukjes. Puzzels 1500 is bijvoorbeeld een van die categorieën.

Puzzelstukjes

In De Grote Speelgoedwinkel zijn de Puzzels 1500 voor nog geen €20 te bestellen. In de categorie Puzzels 1500 kunt u kiezen uit enkele prachtige legpuzzels. Wat te denken van bijvoorbeeld het Romantische Venetië en de prachtige Afrikaanse Koning van de Savanne en de wilde dieren van de Savanne puzzels? Met Puzzels 1500 hebt u urenlang puzzelplezier.

Puzzelrol

Naast de prachtige puzzels met 1500 legstukjes kunt u ook kiezen voor enkele handige accessoires. Met een handige puzelrol kunt u bijvoorbeeld half afgemaakt puzzels en losse stukjes vervoeren. Met de puzzel conserver permanent kunt u grote puzzels eenvoudig vastlijmen. Kijkt u ook eens bij Puzzels 1000, Puzzels 2000 en Puzzels 3000.