CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
PRIJS
AFMETINGEN
MATERIAAL
AANBIEDING

Ravensburger is natuurlijk erg bekend geworden met hun puzzels, maar dat is niet het enige speelgoed wat zij maken. Ook toekomstige Picasso’s zijn bij Ravensburger aan het juiste adres, met deze schilderen op nummer pakketten. Het maakt niet uit hoe oud je bent of goed je kunt schilderen, met schilderen op nummer van Ravensburger kan iedereen aan de slag. Er wordt gebruik gemaakt van echte kwaliteitsverf, welke snel droogt, nauwelijks ruikt en niet gemengd hoeft te worden. Niet alleen fijn voor de schilder, maar ook voor zijn of haar omgeving dus. Want een sterke verfgeur kan het mooiste kunstwerk een stuk minder mooi maken. Dat zal bij het schilderen op nummer dus niet gebeuren. Kijk daarom snel in het De Grote Speelgoedwinkel assortiment, voor de mooiste pakketten schilderen op nummer.

Schilderen op nummer van Ravensburger

Voor de Ravensburger schilderen op nummer pakketten ben je bij De Grote Speelgoedwinkel aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment, waardoor je een grote keuze hebt uit verschillende voorbeeldschilderijen, die met schilderen op nummer gemaakt kunnen worden. Er zijn verschillende niveaus schilderijen, waardoor de schilder een echte ontwikkeling door kan maken. In ieder vlak staan verschillende nummers, zodat je precies weet welke kleur waar moet worden gebruikt. Welke schilderijen we allemaal hebben? Onder andere:

Schilderen op nummer bestellen bij De Grote Speelgoedwinkel

Ook de Ravensburger pakketten van schilderen met nummer bestel je makkelijk en snel online bij De Grote Speelgoedwinkel. Omdat alleen het beste voor jou goed genoeg is, zorgen we er voor dat ook het bestelproces vlekkeloos verloopt bij iedere bestelling. Betalen doe je op je eigen, vertrouwde manier, zodat je nooit voor onverwachte verassingen zal komen te staan. Ruilen en retouren is altijd binnen een uitgebreide periode mogelijk en natuurlijk bezorgen we erg snel. Wacht dus niet langer en bestel die prachtige schilderen op nummer pakketten van Ravensburger.