CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
MERK
PRIJS
AANBIEDING

AVENGERS

27 artikelen gevonden
<12>
<12>

Wat is The Avengers?

Avengers zijn echte superhelden. In de film uit 2012 moeten de superhelden leren om samen als een team te vechten. Alleen dan kunnen zij de slechterik Loki en zijn alienleger tegenhouden. Zal het ze lukken?

Personages

  • Iron Man is de superheld met het rode pak. Hij heeft een speciaal harnas waardoor hij bovenmenselijke krachten heeft en kan vliegen.
  • Het grote groene monster is The Hulk. The Hulk is enorm sterk en kan ontzettend ver en hoog springen.
  • Captain America is het personage met het blauwe pak aan. Captain America heeft geen speciale superkrachten, maar hij is wel ontzettend intelligent, sterk en snel is.
  • Black widow is een echte spion.
  • Thor is de Noorse god van donder en bliksem. Hij is bijna net zo sterk als The Hulk.
Welk figuur is jouw favoriet?

Avengers speelgoed

Is jouw kind helemaal dol op deze superhelden? Met het speelgoed van De Grote Speelgoedwinkel kan je kind zich helemaal in deze fantasiewereld wanen. Bijvoorbeeld door een stoer masker te kopen en de helden uit de film na te spelen. Met de echte poppen kan je kind samen met zijn of haar vriendjes het verhaal van de superhelden naspelen. Wie speelt Iron man en wie speelt Captain America? Laat de pret maar beginnen!

Avengers speelgoed kopen

De Grote Speelgoedwinkel heeft een grote collectie The Avengers speelgoed. Wat dacht je van echte poppen? Bijvoorbeeld van Iron man, Captain America of Hulk? Bestel je het speelgoed voor 17:00? Dan heb je het morgen al in huis. Met onze inpakservice maak je er helemaal een leuk cadeautje van. Bestel direct online Avengers speelgoed!