CATEGORIE
LEEFTIJD
MERK
PRIJS
AANBIEDING
Bumba is een vrolijke clown die allerlei avonturen beleeft in het circus. Je herkent hem aan zijn gele kostuum en hoge punthoed. De lieve clown heeft ook een vriendje, Bumbalu. Bij De Grote Speelgoedwinkel hebben we allerlei leuke artikelen voor je. Kijk gerust rond!

Bumba speelgoed om mee te spelen

Ben je op zoek naar leuk speelgoed? Kijk eens bij deze populaire artikelen:
  • Het spel Bumba Verstoppertje is een erg leuk spel voor kinderen vanaf 12 maanden oud. Kun jij de vrolijke clown vinden?
  • Maak van de woonkamer een mini pretpark met het Bumba Ballenbad 50 ballen. Maak kennis met kleuren en tellen!
  • De Bumba puzzel piloot (35) is een leuke puzzel voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Kun jij zeggen wat je allemaal op de puzzel ziet?

Zachte knuffels

  • Kijk eens bij de enige echte Bumba knuffel: Pluche Bumba 20cm. De pluchen knuffel is 20cm groot en heerlijk zacht.
  • Wat moet Bumba nu zonder zijn vriendje Bambalu? De Bumba Pluche Bambalu 20cm is een heerlijk zachte knuffel.
  • Wil je je knuffel overal mee naar toe nemen? Dan is het Bumba knuffeldoekje echt iets voor jou!

Speelgoed kopen

Speelgoed bestel je eenvoudig, snel en veilig online bij De Grote Speelgoedwinkel. Bij ons vind je het grootste assortiment speelgoed. Heb je je favoriete producten uitgezocht? Dan voeg je deze eenvoudig toe aan je winkelwagentje. Bestel je voor 17:00? Dan heb je je pakket morgen al in huis! Je kunt je pakketje ook in cadeaupapier in laten pakken. Je hoeft dan alleen tijdens het bestellen aan te vinken dat je gebruik wilt maken van de unieke inpakservice. Bestel direct je nieuwe speelgoed bij De Grote Speelgoedwinkel!