CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
MERK
PRIJS
AANBIEDING

Brandweerman Sam speelgoed

Ben je dol op Brandweerman Sam? Dan zit je goed bij De Grote Speelgoedwinkel. We hebben allerlei leuke artikelen voor je, zoals puzzels, brandweerauto’s, helikopters en poppetjes. En dat niet alleen, we hebben bijvoorbeeld ook Brandweerman Sam pyjama’s voor je, zodat je zelfs ’s nachts over dit leuke televisie personage kunt dromen. Wil je graag weten welk speelgoed leuk is om mee te spelen? Bekijk dan het meest populaire speelgoed:

  • Met de Brandweerman Sam kazerne B/O speel je alle avonturen van je favoriete held na! Komt er een melding binnen? Roetsj naar beneden en spring in de brandweerwagen! Bekijk direct deze leuke kazerne!
  • Ben je dol op puzzelen? Bekijk dan snel de Jumbo puzzel Brandweerman Sam 9 in 1! Met deze 9 puzzels vermaak je je uren! Lukt het jou om de puzzel op te lossen?
  • Speel alle avonturen van je favoriete tv figuur na met een echte helm! Zet de Brandweerman Sam helm op en blus branden! Met de microfoon roep je snel andere brandweerwagens op en red je de wereld samen met je vriendjes.

De figuren uit de serie

In de televisie serie spelen meerdere personages. De hoofdpersoon is natuurlijk Brandweerman Sam. Hij helpt als er brand is of als er iemand in nood is. Commandant Staal is zijn baas. Elvis en Jenny zijn de collega’s van Sam. Het team moet heel vaak in actie komen voor Norbert Puk, een jongetje die vaak de hulp inroept van Sam en zijn team. In de film Helden van de Storm worden Brandweerman Arnoud en zijn Brandweervrouw Ellen voorgesteld. Alle avonturen van deze figuren spelen zich af in Piekepolder, een dorpje dat aan zee ligt. Wil je met alle poppetjes spelen? Kijk dan snel bij Brandweerman Sam pluche, met deze 25cm grote figuren kun je echt op avontuur!

Brandweerman Sam speelgoed kopen

Het bestellen van Speelgoed doe je eenvoudig online in onze webshop. Selecteer je favoriete speelgoed en ga door naar de kassa. Na het invullen van je gegevens is je bestelling geplaatst. We gaan dan direct aan de slag om jouw bestelling in te pakken en te verzenden. Heb je voor 17:00 besteld? Dan heb je je kinderspeelgoed morgen al in huis! Dat is pas echt vliegensvlug! Wacht niet langer en bestel direct online!