CATEGORIE
GROEP
LEEFTIJD
PRIJS
AANBIEDING

Breid je Bruder tractor uit

Speel jij ook het liefst met je Bruder tractoren? Beleef dan nog meer speelplezier door je collectie uit te breiden met gave machines. De machines kun je aan je tractor koppelen, zodat hiermee aan het werk kunt gaan op je boerderij. Ploeg bijvoorbeeld het land, pers balen of ga aan de slag met een gave eg!

De coolste landbouw machines

De machines van Bruder zien er super realistisch uit, waardoor het voelt alsof je echt aan het werk bent op de boerderij. Ben je niet aan het spelen? Stal de machines en je voertuigen dan mooi uit op je kamer, zodat je ze elke dag weer kunt bewonderen. Ben je nog steeds op zoek naar nieuwe uitbreidingen voor je Bruder collectie? Ontdek dan ook onze accessoires en aanhangwagens!

Geef Bruder cadeau

Ken jij iemand die een echte Bruder verzamelaar is? Geef hem of haar dan een prachtige Bruder machine cadeau! Wanneer je het speelgoed bestelt, kun je gebruik maken van onze unieke inpakservice. Zo pakken wij het cadeautje mooi voor je in en hoef jij het alleen nog maar aan de gelukkige te geven. Voor 17:00 uur besteld, is morgen al in huis!