CATEGORIE
PRIJS

FUZZIKINS

3 artikelen gevonden
<1>
<1>

Ontwerp je eigen huisdier

De Fuzzikins zijn super schattige diertjes van vilt die je zelf helemaal kunt ontwerpen! Gebruik de speciale stiften en maak mooie patronen zoals streepjes, bloemen of stipjes. Wanneer het tekenen niet helemaal gelukt is, is dat helemaal niet erg. Want wanneer je de Fuzzikin onder de kraan houdt, verdwijnt de stift en kun je gewoon opnieuw beginnen met tekenen!

Verschillende diertjes

Wanneer je Fuzzikins wilt bestellen, kun je kiezen uit vele verschillende diertjes, bijvoorbeeld katjes, een hamster, hondje en er is zelfs een aapje! Bij elk diertje krijg je ook nog leuke accessoires, zoals een bed en een knuffelbeer die je ook in kunt kleuren. Zo kun je een gezellig huisje voor je Fuzzikin maken en er iedere dag weer lekker mee spelen!

Voor 17:00 Fuzzikins besteld = morgen in huis

Wanneer je de bestelling van je favoriete Fuzzikin voor 17:00 uur besteld, krijg je hem de volgende dag al thuis bezorgd. Super handig want je hoeft maar heel even te wachten totdat je er mee kunt spelen. Is het speelgoed een cadeautje? Kies er dan voor om de set in te laten pakken en je hoeft het pakje alleen nog maar te geven!