CATEGORIE
PRIJS
AANBIEDING

Je eigen Playmobil City Life stad

Met de gave speelsets van Playmobil City Life, kun je je eigen speelstad steeds verder opbouwen. Door iedere keer meer sets toe te voegen blijf je je stad uitbreiden met bijvoorbeeld winkels, karakters en nog veel meer. Natuurlijk kun je de City Life sets ook combineren met andere sets van bijvoorbeeld Playmobil Family Fun of Playmobil Country om je collectie steeds verder uit te breiden voor nog meer speelplezier!

De leukste stadsactiviteiten

Met de City Life speelsets, zorg je ervoor dat jouw Playmobil karakters altijd de leukste activiteiten kunnen doen. Zo kun je bijvoorbeeld naar het park om te picknicken, kun je op bezoek bij de kinderboerderij of je organiseert een bruiloft. Gebruik je fantasie om de leukste verhalen bij de activiteiten te verzinnen en bepaal het leven van de bewoners van jouw eigen stad!

Playmobil City Life morgen in huis

Wil jij zo snel mogelijk beginnen met het runnen van je eigen stad? Rond je bestelling dan af voor 17:00 uur! Zo behandelen wij je bestelling dezelfde dag nog en heb je je pakketje de volgende dag in huis. Is de set voor iemand anders? Dan kun je gebruik maken van onze unieke inpakservice en je krijgt de set prachting ingepakt geleverd!