CATEGORIE
GROEP
PRIJS

ISOLEERFLES

1 artikel gevonden
<1>
<1>

Isoleerflessen en lunchpotten

Heb je een lange schooldag hebt, ga je naar sportles of op vakantie? Een isoleerfles komt altijd van pas! Op deze manier kun je niet alleen je drinken zorgeloos meenemen, maar ook urenlang op temperatuur houden! De fles houdt warme drankjes warm en koude drankjes koel. Door de lekvrije dop hoef je je geen zorgen te maken dat de fles lekt in je tas.

Je kunt ook kiezen voor een isoleer lunchpot: deze werkt precies hetzelfde als de isoleerfles, maar dan voor eten!

Isoleerflessen van Mepal

Wanneer je een isoleerfles of lunchpot van Mepal koopt, heb je hier nog jaren plezier van. De fles is sterk, lekt niet én ziet er super hip uit! Door de vele verschillende maten, zit er altijd één tussen die goed in jouw tas past. Het moderne design en de mooie kleurtjes, zorgen ervoor dat jij echt wel met zo'n fles gezien wil worden. De hippe kleuren zijn:
  • Roze
  • Blauw
  • Grijs
  • Groen
Welke kleur is jouw favoriet?

Je isoleerfles morgen al in huis

Wil jij je isoleerfles zo snel mogelijk gebruiken om je favoriete drankje in mee te nemen? Rond je bestelling dan snel af voor 17:00 uur en je krijgt hem de volgende dag thuis bezorgd! Eet je ook vaak onderweg? Match je isoleerfles dan met een isoleer lunchpot en je kunt iedere dag gevarieerd lunchen met een hapje en drankje op de perfecte temperatuur!