CATEGORIE
LEEFTIJD
PRIJS
MATERIAAL
AANBIEDING
Schoonmaak speelgoed is populair onder kinderen die graag vadertje en moedertje spelen. Naast alle gezelligheid in het fictieve gezin, moeten er ook klusjes gedaan worden. Met het huishoudelijke speelgoed van De Grote Speelgoedwinkel is het net echt! Doe de was in de wasmachine, strijk kleding met het strijkijzer en strijkplank en maak de vloer schoon met de stofzuiger.

Speelgoed schoonmaaksets

We hebben allerlei leuk speelgoed voor je in onze webshop. Kun je niet kiezen met wel huishoudelijk speelgoed je wilt spelen? Bekijk dan eens onze aanbevelingen:
  • De Schoonmaaktrolley is razend populair. In de kar vind je alles wat je nodig hebt om het huis goed schoon te maken. 
  • De Stofzuiger Bosch mini lijkt net echt. Als je aan het stofzuigen bent maakt het apparaat echte geluiden.
  • Tijd om de was te doen! Met de ‘Wasmachine mijn eerste’ leer je precies hoe je de was doet. Stop je poppenkleding in de machine en druk op de knoppen. De was draait echt rond! 

Schoonmaak speelgoed bestellen

Je nieuwe speelgoed bestel je voordelig en gemakkelijk in onze webshop. De producten hebben een scherpe prijs en een goede kwaliteit. Nadat je het bestelproces hebt doorlopen, gaan we direct voor je aan het werk om je pakketje zo snel mogelijk te bezorgen. Geef je tijdens het bestelproces aan dat je gebruik wilt maken van de unieke inpakservice? Dan pakt een van onze collega’s je pakketje in prachtig pakpapier in. Je bent dan direct klaar om het speelgoed cadeau te geven. Bestel nu jouw schoonmaak speelgoed!