CATEGORIE
LEEFTIJD
PRIJS
AANBIEDING
Playmobil Country is ontzettend leuk speelgoed voor echte paardenmeisjes! Maar ook als je geen paardenmeisje bent zijn de pakketten natuurlijk geweldig om mee te spelen. Er zit namelijk ook een tractor, houthakker en een boerderij bij. Welke avonturen ga jij beleven op het platteland?

Playmobil Paarden en pony's

  • Het populairste Country pakket is de 6926 Playmobil paardrijclub en wij begrijpen wel waarom! In dit pakket vind je alles om de hele dag met de lieve pony’s op de paardrijclub te spelen. Van pony’s, een veulen tot stallen en accessoires, dit pakket is een echte musthave voor paardenmeisjes!
  • Met het 6927 Playmobil Ponypark hoef je je niet te vervelen. Naast het uitmesten van de stallen en het voeren van de paarden moeten de pony’s ook nog gepoetst worden. Gelukkig helpen de kinderen goed mee! Met de leuke accessoires is de stal zo weer schoon. Wie mag de pony’s vandaag voeren?
  • Speel echte ponyrijlessen na met de 6947 Playmobil Country rijles. Maak een buitenrit met alle ruiters en pony’s. Er ligt een boomstam op het pad, durven de pony’s daar wel overheen? Spring over de obstakels heen en beloon de lieve pony’s door ze aan het einde van de les in de rivier te laten zwemmen. 

Playmobil Boerderij en tractor

Playmobil Country pakket kopen

Het grootste aanbod speelgoed vind je bij De Grote Speelgoedwinkel. Kies een leuk pakket uit en voeg deze toe aan je winkelwagentje. Om een combinatiedeal met korting te maken, voeg je een van de producten toe die je onderaan op de productpagina vindt. Zo wordt het speelgoed bestellen wel heel voordelig. Bestel je voor 17:00, dan heb je je pakketje morgen al in huis. Je kunt je bestelling ook door ons team laten inpakken in mooi cadeaupapier. Je bestelde speelgoed is dan al helemaal klaar om cadeau te geven. Of speel je toch liever zelf met het leuke speelgoed? Bestel direct het leuke Playmobil Country speelgoed!