CATEGORIE
PRIJS

PLAYMOBIL PRINCESS

1 artikel gevonden
<1>
<1>

De leukste Playmobil sets voor prinsesjes!

Droom jij ervan om later een prinses worden? Met de speelsets van Playmobil Princess kun jij al je magische dromen alvast naspelen! Gebruik je fantasie en speel bijvoorbeeld dat je gaat paardrijden met een knappe prins, gezellige theekransjes hebt met andere prinsessen en woont in een super groot kasteel. Bedenk de mooiste verhalen en je voelt je net een echte prinses!

Een steeds grotere prinsessenwereld

Het gave aan de Playmobil Princess sets is, dat je je prinsessenwereld steeds verder uit kunt breiden. Begin bijvoorbeeld met één van de starterpacks om deze nog gaver te maken met andere leuke sets. Zo kun je een groot koninkrijk opbouwen waar alles om jouw prinsessenleven draait. Wil je je verzameling toch liever uitbreiden met wat andere sets? Neem dan eens een kijkje in de rest van onze Playmobil categorie!

Playmobil Princess morgen al in huis

Kun jij ook niet wachten om in je eigen Playmobil Princess wereld te duiken? Bestel de set die je het allermooist vindt dan nog voor 17:00 uur en je hebt hem morgen al in huis. Heb je besloten om 2 sets te bestellen? Dan kun je gebruik maken van onze voordelige combideal en krijg je 5% korting! Zo beleef je dubbel zoveel speelplezier!