CATEGORIE
LEEFTIJD
PRIJS
AANBIEDING

Een wereld van ridders

Reis terug naar de middeleeuwen en vind jezelf in een wereld van ridders, kruisboogschieters en vuurmeesters met Playmobil Novelmore! De karakters hebben prachtige oude kostuums en de coolste wapens waardoor je meteen het gevoel hebt dat je in een andere wereld zit. Gebruik je fantasie en bedenk keer op keer de gaafste avonturen met deze speelsets!

Bouw je eigen koninkrijk

Met de sets van Playmobil Novelmore kun je je eigen gave koninkrijk opbouwen. Gebruik de torens, tempel en het landschap om je eigen volk te beschermen en zorg voor genoeg beveiliging. Komt de vijand eraan? Zoek dan je beste ridders bij elkaar, laad de kanonnen en het gevecht kan beginnen! Laat de Novelmore ridders en de Burnham raiders tegen elkaar strijden tot het bittere einde!

Je Playmobil de volgende dag in huis

Wil jij het liefst zo snel mogelijk beginnen met het samenstellen van je eigen middeleeuwse Playmobil wereld? Wacht dan niet langer en rond je bestelling voor 17:00 uur af! Je kunt ook nog een kijkje nemen bij ons overige Playmobil speelgoed om je collectie nog verder uit te breiden. In ons ruime assortiment hebben we voor iedereen de perfecte set!