CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
PRIJS
AANBIEDING

Dart artikelen bij De Grote Speelgoedwinkel

Darten is een spannende sport waarvoor je je opperste concentratie nodig hebt. Tijdens het spel moet je de pijltjes naar het dartbord gooien om zo punten scoren. Tijdens elke ronde mag je 3 pijltjes gooien en daarna is de volgende speler aan de beurt. Ben jij nog een beginnende darter? Begin dan eerst met een dartbord en pijltjes van klitteband, zodat je veilig kunt oefenen. Voor de meer ervaren darter is een klassiek bord met bijhorende pijltjes het meest geschikt.

Scoor zoveel mogelijk punten

Een dartbord bestaat uit vele verschillende vakjes die allemaal voor een bepaalde hoeveelheid punten staan. Wanneer je een pijltje in een bepaald vak gooit, is dat het aantal punten wat je gescoord hebt. In het midden van het bord zit de roos waarmee je de meeste punten scoort, maar dit is ook meteen het lastigste vakje om te raken. Vind je de puntentelling nog wat lastig? Ga dan voor een elektrisch dartbord die de gescoorde punten automatisch voor je bijhoudt!

Begin morgen al met darten

Lijkt darten jouw ook een gave sport? Bestel de dartartikelen die je nodig hebt dan vandaag nog online! Wanneer je de bestelling voor 17:00 uur afrond, worden de spullen de volgende dag al bezorgd en kun je dus al snel beginnen met darten. Wil je toch liever een andere sport proberen? Neem dan eens een kijkje bij onze andere sportartikelen!