CATEGORIE
LEEFTIJD
PRIJS
MATERIAAL

TAFELTENNIS ARTIKELEN

3 artikelen gevonden
<1>
<1>

Urelang tafeltennis plezier

Tijdens tafeltennis speel je tegen één andere speler en probeer je zoveel mogelijk punten te behalen. Je slaat de bal naar elkaar over en probeert de bal steeds weer over het net te krijgen. Deze sport is perfect om thuis te beoefenen en je hebt er maar een paar artikelen voor nodig. Deze zetten wij natuurlijk graag voor je op een rijtje:
  • Tafeltennis of pingpong ballen
  • 2 batjes
  • Een net om over de tafel te spannen
Bestel al de artikelen apart of kies voor een handige set met alle benodigdheden!

Voor thuis of op de camping

Tafeltennis is niet alleen super leuk om thuis te spelen, maar het is ook de perfecte sport voor op vakantie! Weet je dat er een tafeltennistafel op de camping staat? Vergeet dan niet om je batjes en ballen mee te nemen. Zo kun je ook hier lekker blijven pingpongen en wie weet leer je wel nieuwe vrienden kennen om tegen te kunnen spelen!

Tafeltennis artikelen online bestellen

Heb jij alle sport artikelen gevonden die je nodig hebt om lekker te kunnen tafeltennissen? Dan is het tijd om deze te bestellen. Dit doe je eenvoudig door naar je winkelwagentje te gaan en vervolgens de stappen van het bestelproces door te lopen. Rond jij de bestelling nog voor 17:00 uur af? Dan worden ze de volgende dag al bij je bezorgd. Is tafeltennis toch niet helemaal jouw ding? Kijk dan eens bij onze sportartikelen voor darten, tennis en badminton of skaten!