CATEGORIE
LEEFTIJD
PRIJS

SJOELEN

3 artikelen gevonden
<1>
<1>

Sjoelen bij De Grote Speelgoedwinkel

Wanneer je aan het sjoelen bent, is het doel om zoveel mogelijk punten te behalen. Dit doe je door de sjoelschijven door de sjoelbak te schuiven en in één van de vakken te laten eindigen. Elk vak heeft een eigen aantal punten en je hebt drie beurten om al de schijven in een vak te krijgen. Door zelf de artikelen aan te schaffen die je nodig hebt voor het sjoelen, kun je dit leuke spel spelen wanneer je maar wilt.

Een spel voor jong en oud

Sjoelen is leuk als spel, maar je kunt het ook op wedstrijdniveau spelen! Wanneer je het op professioneel niveau wilt spelen, kun je het beste een wedstrijd sjoelbak aanschaffen, zodat je hier thuis mee kunt trainen. Wil je liever recreatief sjoelen? Dan is een kleine sjoelbak handiger, zodat deze niet zoveel ruimte inneemt. Doordat sjoelen leuk is voor jong en oud is het hartstikke leuk om dit met vrienden of familie te doen. Maar je kunt natuurlijk ook in je eentje trainen!

Je sjoelbak- en schijven morgen in huis

Heb jij besloten dat jij graag wil leren sjoelen? Bestel de schijven en sjoelbak dan vandaag nog bij ons in de webshop! Wanneer je de bestelling voor 17:00 uur afrondt, heb je de producten de volgende dag al in huis en kun je meteen kijken hoe goed je het kan. Zijn de spullen een cadeautje? Maak dan gebruik van onze inpakservice en je krijgt de het speelgoed mooi ingepakt bezorgd!