CATEGORIE
PRIJS
MATERIAAL

VOETBALDOEL

3 artikelen gevonden
<1>
<1>

Uren sportplezier

Is voetbal jouw favoriete sport en doe je het liefst de hele dag lang? Zorg er dan met een handig voetbaldoeltje voor dat je elk grasveld tot een echt voetbalveld kunt omtoveren! Kies bijvoorbeeld voor de voetbaldoelen van het merk Messi. De doeltjes zijn van hoge kwaliteit, gemakkelijk mee te nemen en hebben coole rode en blauwe kleuren. Zorg er natuurlijk ook voor dat je een voetbal bij je hebt, zodat je een lekker balletje kunt trappen!

Voetballen waar je maar wilt

Doordat een voetbalgoal licht van gewicht is, is hij super makkelijk om mee te nemen naar het dichstbijzijnde grasveld, de tuin van een vriendje of zelfs naar de camping! Wanneer het doel inklapbaar wordt, is het nog eevnoudiger want dan neemt hij ook nog eens weinig ruimte in. Nodig al je vrienden uit om een potje te spelen of oefen in je eentje op je techniek!

Je voetbaldoel morgen in huis

Heb jij een keuze kunnen maken en weet je welk voetbaldoeltje je wilt hebben? Bestel hem dan nog voor 17:00 uur, zodat je hem de volgende dag al in huis hebt! Natuurlijk kun je er ook nog een voetbal bij bestellen, zodat je meteen kunt beginnen met spelen. Is de goal een cadeautje? Maak dan gebruik van onze inpakservice, zodat je het product prachtig ingepakt bezorgd krijgt!