CATEGORIE
LEEFTIJD
DOELGROEP
PRIJS
AANBIEDING

Ga de weg op met skates of skateboards

Met skates of een skateboard kun je heerlijk naar buiten en breng je jezelf zo van de ene naar de andere bestemming. Daarnaast is skeeleren of skaten ook nog eens super leuk én het is ook heel gezond. Wil je liever skeeleren? Let dan op dat je skates in de juiste maat koopt. Met een skateboard heb je deze zorgen niet. Deze zijn geschikt voor iedereen!

Leer de coolste stunts

Naast dat skates en skateboars super leuk zijn om mee door de straten te racen, kun je ook allerlei gave trucjes leren! Ga bijvoorbeeld naar een skatepark en stunt hier op de verschillende ramps of begin eerst met oefenen op een speelpleintje. Zorg er dan wel voor dat je goede bescherming draagt voor je ellebogen, knieën en polsen. En vergeet ook je helm niet!

Begin morgen al met spelen

Heb jij de skates of het skateboard van je dromen gevonden? Plaats het product dan in je winkelwagen en ga verder met bestellen! Tijdens het bestelproces loop je de verschillende stappen door en uiteindelijk rond je af met de betaling. Doe je dit nog voor 17:00 uur? Dan heb je de skeelers of het skateboard de volgende dag al in huis. Daarnaast kun je ook nog gebruik maken van onze inpakservice. Perfect voor wanneer het speelgoed een cadeautje is!