CATEGORIE
PRIJS
AANBIEDING

Verschillende karakters

In de wereld van Bakugan kun je de gaafste battles houden met jouw eigen Bakugan karkaters! De Bakugan lijken eerst op gewone ballen, maar ze gaan een hele transformatie door wanneer ze worden gerold! Verzamel karakters als Aurelus Howlkor, Moxotaur, Dragonoid, Nillious, Darkus Mantonoid, Pyrus Mantonoid, Haos Hydorous en nog veel meer. Begin je collectie en spaar ze allemaal! Heb je dubbele karakters? Ruil ze dan met je vrienden zodat je collectie blijft groeien!

Ga de strijd aan

Houd gave battles met je favoriete en sterkste Bakugan. Gebruik hiervoor de speciale Battle Arena of improviseer en maak je eigen terrein waarop je de strijd kunt aangaan. Gebruik de kaarten om de speciale krachten van elke Bakugan af te lezen en daag je vrienden uit voor een gevecht. Je kunt natuurlijk ook eerst zelf je eigen Bakugans tegen elkaar laten strijden, om hun kwaliteiten te ontdekken. Zo word jij straks een echte pro!

Begin je Bakugan battles morgen!

Wil jij het liefst meteen beginnen met spelen met je nieuwe Bakugans? Rond je bestelling dan voor 17:00 uur af, en je krijgt ze de volgende dag al thuis bezorgd! Kies voor één of meerdere sets, zodat je met de combideal 5% extra korting krijgt.

Is de Bakugan set een cadeautje? Maak dan gebruik van onze hippe inpakservice en je hoeft het alleen nog maar te geven als het binnenkomt!