CATEGORIE
LEEFTIJD
MERK
PRIJS

LITTLE LIVE PETS

3 artikelen gevonden
<1>
<1>

Squishy hondjes

Zijn hondjes jouw lievelingsdieren? Dan zijn de Little Live Pets hondjes perfect om mee te spelen! Het hondje voelt zacht en een beetje squishy aan, en maakt leuke geluidjes als je hem aait en aanraakt. Geef het hondje te drinken met de smoothie en geef hem een speentje als hij moe is. Zo kan hij lekker gaan slapen! Kies het hondje welke jij het leukste vindt: de Corgi, Yorkie of de French Bulittle Livedog.

Ontdek het geslacht

Wil je weten of jouw diertje een jongetje of een meisje is? Dit kun je heel makkelijk ontdekken! Pak een bakje met warm water en de smoothie voor het hondje, doop de smoothie dan in het warme water en kijk welke kleur hij krijgt.... wordt de smoothie blauw? Dan is je hondje een jongetje! Wordt hij roze? Dan is ze een meisje!

Online meisjesspeelgoed bestellen

Heb jij de keuze gemaakt en weet je welk Little Live Pets hondje je wilt bestellen? Doe dit dan voor 17:00 uur, zodat je bestelling de volgende dag al binnenkomt. Wil je meer dan één hondje, zodat je samen met een vriendinnetje kunt spelen? Dan krijg je een voordelige combi deal van 5% korting!