CATEGORIE
LEEFTIJD
PRIJS
AANBIEDING

Na! Na! Na! Surprise bij De Grote Speelgoedwinkel

De poppen van Na! Na! Na! Surprise zijn een echte rage en zien er altijd super stijlvol uit! In onze webshop vind je sets uit verschillende collecties, zoals:
  • Teens Dolls
  • Slumber Party
  • Pom Dolls
Elke pop heeft haar eigen unieke karakter en stijl wat je ook weer terug ziet in de kleding en accessoires van de pop. Spaar al de mooie modepoppen uit de verschillende sets en beleef nog meer speelplezier!

Een set vol verrassingen

In de sets van Na! Na! Na! Surprise zitten niet alleen de prachtige poppen, maar ook allerlei gave (mode)accessoires. De accessoires zijn eerst nog een verrassing en hierdoor wordt het uitpakken nog leuker, omdat je de accessoires één voor één ontdekt. Heb je meerdere poppensets? Dan kun je de accessoires van verschillende poppen met elkaar mixen en matchen voor de mooiste combinaties!

Shop Na! Na! Na! Surprise online

De sets van Na! Na! Na! suprise zijn super leuk om te verzamelen! Koop daarom niet één set, maar shop er meerdere tegelijkertijd zodat je 5% korting krijgt met onze voordelige combideal. Wanneer het speelgoed een cadeautje is, kun je gebruik maken van onze unieke inpakservice en we pakken de set mooi voor je in. Rond je bestelling nog voor 17:00 af en je hebt de set(s) de volgende dag al in huis!