CATEGORIE
LEEFTIJD
PRIJS

Tassen in de vorm van een huisdier

De super hippe Purse Pets tassen mogen niet ontbreken in de tassencollectie van een echte fashionista! De tassen zien er stijlvol uit en hebben allemaal een uniek design, wat past bij een specifiek dier. Door de opvallende kleuren en grote ogen is de tas een echte eye-catcher, die iedere outfit helemaal afmaakt. Welke tas is jouw favoriet?

De leukste tas om mee te spelen

De Purse Pets tassen zijn echt uniek! Ze zien er namelijk niet alleen super stijlvol uit, maar zijn ook een interactief huisdier... Ze geven leuke reacties, kunnen schattige geluidjes maken en spelen muziek af. Is het diertje moe? Dan sluiten de oogjes om even uit te rusten. Zo kun je urenlang leuk spelen met deze hippe accessoire. Super handig wanneer je onderweg bent, want je neemt het diertje gemakkelijk overal mee naartoe!

Verzamel ze allemaal!

In totaal zijn er super veel leuke Purse Pets te verzamelen. Kies bijvoorbeeld voor een eenhoorn, luipaard, vos, kat, puppy of zelfs een lama. Rond je bestelling nog voor 17:00 uur af en je krijgt je tas de volgende dag al bezorgd. Zo kun je voortaan altijd samen met je Purse Pets huisdier op pad!