CATEGORIE
LEEFTIJD
MERK
PRIJS
AANBIEDING

LOL SURPRISE

26 artikelen gevonden
<12>
<12>

Een bol vol verrassingen

In de LOL bollen zitten de leukste spulletjes. Elke bol is gevuld met een pop of huisdier en daarbij zitten nog allemaal coole accessoires zoals kleding, kapsels en sieraden. Je kunt heel veel verschillende poppen verzamelen van vele series zoals Hair Pets, New Glitter, Boys en Hairvibes. Hoe meer bollen je verzamelt, des te meer leuke accessoires je krijgt om steeds meer outfits en looks mee te mixen en matchen!

LOL Surprise speelgoed

Naast de leuke LOL poppen en pets is er ook nog heel veel ander leuk speelgoed te verzamelen! Bijvoorbeeld de LOL strijkkralenset, puzzels, vriendenboekjes en er zijn zelfs drinkbekers en lunchboxen om mee naar school te nemen. Zo kun je op nog heel veel andere manieren in LOL Surprise stijl spelen! Kies welk speelgoed jij het leukste vindt, zodat je jouw collectie uit kunt breiden!

Je nieuwe LOL Surprise morgen in huis

Wanneer je jouw favoriete set gevonden hebt, is het tijd om te bestellen. Doe dit voor 17:00 uur, zodat je de bestelling de volgende dag al in huis hebt. Je kunt het ook laten inpakken, met onze hippe inpakservice. Dan krijg je het als een cadeautje binnen, super leuk om aan iemand cadeau te geven of voor jezelf te houden!