CATEGORIE
LEEFTIJD
PRIJS

Een verpakking vol verrassingen!

Wanneer je de verpakking van een Rainbow Surprise set opent krijg je super veel leuke verrassingen! In elke set zit weer iets anders, dus je weet van te voren nooit wat je krijgt. Begin snel met uitpakken van de verpakking zodat je daarna kunt beginnen met spelen. Er zijn vele verschillende soorten zoals Poopsie Rainbow Surprise, met make-up thema of de Fantasy Friend die glitterscheetjes laat en slijm spuugt! Verzamel al de schattige karakters en krijg een giga collectie!

Zelf slijm maken

Met de Rainbow Surprise sets kun je niet alleen lekker spelen, maar je kunt er ook zelf slijm mee maken! In de set zitten alle spulletjes die je nodig hebt om het slijm te maken én nog allemaal leuke dingen om het mee te versieren. Volg eerst de instructies om het slijm te maken en daarna kun je het slijm afmaken met mooie glitters en geurparels. Zo heb jij super special slijm, dat je ook nog eens helemaal zelf hebt gemaakt!

Voordelig Rainbow Surprise bestellen

Kun je niet wachten om met deze leuke sets te spelen? Bestel dan nog voor 17:00 uur en je krijgt je bestelling de volgende dag bezorgd. Kun je niet kiezen tussen al de leuke sets? Bestel er dan gewoon 2 en maak gebruik van onze combideal voor 5% korting op je bestelling. Zo heb je nog meer speelplezier voor een voordelige prijs!