CATEGORIE
LEEFTIJD
KARAKTER
PRIJS
AANBIEDING

MISS MELODY

30 artikelen gevonden
<12>
<12>

Ken je Miss Melody al? Miss Melody is het witte paard van baasje Sienna. Sienna is vriendinnen met Jella, Toni en Lily. De vriendinnen beleven allerlei avonturen met hun geliefde viervoeters. De paarden van Sienna's vriendinnen heten Dancer, Black Angel en Pelly. Miss Melody heeft ook een vriendje in de wei, dat is de Shetlander Mr. Big.

Het assortiment van Miss Melody

De leuke speelgoedcollectie van deze serie is gericht op meisjes die van paarden houden. Het assortiment van De Grote Speelgoedwinkel bestaat uit onder andere dagboeken, knuffels, tassen, etuis en stickers. We hebben meer dan 50 Miss Melody artikelen in onze webshop. Kijk gerust eens rond!

De populairste artikelen

  • Een mooi Miss Melody etui kan natuurlijk niet ontbreken in je verzameling. Waar moet je anders al je pennen, stiften, potloden en gummen in bewaren? Bekijk alle Miss Melody etuis.
  • Schrijf je diepste geheimen in je nieuwe Miss Melody dagboek. We hebben allerlei varianten met een slotje of cijfercode. Bekijk alle Miss Melody dagboeken.
  •  

Speelgoed voor paardenmeisjes bestellen

Voor paardenliefhebbers is de Miss Melody collectie natuurlijk fantastisch. Er zijn zoveel leuke spulletjes om uit te kiezen! Paardenmeisjes zien het liefst overal paardenspullen, van een etui op school tot sieraden en een dagboek in hun kamer. Als je niet kunt kiezen tussen de artikelen, dan komt de combideal misschien van pas. Als je op de productpagina naar beneden scrollt, zie je daar combideals. Als je 2 producten combineert krijg je 5% korting. Heb je alles wat je wilt bestellen in je winkelwagentje gelegd? Dan kun je het bestelproces doorlopen. In een paar stappen heb je je bestelling geplaatst. Heb je dit voor 17:00 vandaag gedaan? Dan heb je je pakketje morgen al in huis. Bestel direct jouw Miss Melody speelgoed!