CATEGORIE
PRIJS

PLAYMOBIL PIRATEN

1 artikel gevonden
<1>
<1>

Piraten en soldaten op zoek naar de verborgen schat

Playmobil piraten staat in het teken van de verborgen schat. Er zijn twee partijen die uit zijn op deze verborgen schat. Piraten en soldaten gaan de strijd met elkaar aan. Wie lukt het als eerste om de schat te vinden op het gevaarlijke avontureneiland?

Playmobil Piraten is vernieuwd

De zoektocht naar verborgen schatten op onbewoonde eilanden in de oceaan is al jaren een veelgebruikt thema in Hollywood-films. Veelal vormen piraten een belangrijke rol in dit soort films. Playmobil blaast dit thema nieuw leven in. Voor veel kinderen is het spelen met piraten en soldaten immers erg spannend.

Geheime code ontcijferen op het Playmobil piraten schateiland

In dit nieuwe Playmobil-thema staat het schateiland centraal. De piraten en soldaten proberen dit eiland zo snel mogelijk te bereiken om de schat op te sporen. De schat laat zich niet zomaar vinden. Er moeten speciale magiemunten worden verzameld, waarmee een geheime code ontcijfert moet worden. Alleen met deze geheime code komt de verborgen schat in zicht.
Aangekomen op het schateiland is het voor de piraten en soldaten overigens niet eenvoudig om de schat te vinden. Een verraderlijk moeras, een verwarrend bamboedoolhof en een verborgen geheime trap bemoeilijken de zoektocht naar de schat.

Piratenschip, aanmeerbootjes en het soldatenfort

Het schateiland staat centraal in dit nieuwe Playmobil-thema. Het thema bestaat echter uit meerdere speeldozen. Het piratenschip, de aanmeerbootjes en het soldatenfort kunnen apart worden besteld. Vanaf augustus is dit spannende speelgoed verkrijgbaar in De Grote Speelgoedwinkel. Bij ons kunt u dit speelgoed over enkele maanden eenvoudig online bestellen.