CATEGORIE
PRIJS

SPINNER MAD

1 artikel gevonden
<1>
<1>

Gave spin battles

Ben jij klaar voor een beetje actie? Bereid je dan voor op een echte spin battle! Houd je pistool met de spinner bij de hand en kies een goede plek om te spelen. Er zijn vele verschillende spinners waar je uit kunt kiezen, bijvoorbeeld een blauwe, rode of groene kleur. Ook zijn er duo paketten, zodat je meteen samen met een vriendje kunt beginnen. Wil je de battles echt helemaal in stijl houden? Gebruik dan de speciale Spinner MAD arena, zodat je helemaal klaar bent voor de strijd!

Speciale spinners

Er zijn niet alleen vele coole kleuren pistolen, maar ook nog allemaal gave spinners die je los kunt kopen. Op deze manier krijg je een gave collectie spinners, waardoor de spin battles er nog spectaculairder uitzien door de speciale effecten en designs. In totaal zijn er wel 10 extra spinners verkrijgbaar, neem dus snel een kijkje een breid je collectie uit!

Je spinner de volgende dag al in huis

Kun jij ook écht niet wachten tot je kunt spelen met je nieuwe spinners? Rond je bestelling dan af voor 17:00 uur en je pakketje wordt de volgende dag al geleverd. Zo hoef je maar heel even te wachten tot je je nieuwe Spinner MAD kunt uitpakken en natuurlijk kunt testen! Kun je niet goed kiezen welke spinner je wilt? Koop dan twee sets en je krijgt 5% korting met de voordelige combi deal!