CATEGORIE
LEEFTIJD
PRIJS
AANBIEDING

LEGO CREATOR

37 artikelen gevonden
<12>
<12>

Prachtige sets voor creatieve kinderen! Met de Lego Creator bouwpakketten zijn de mogelijkheden eindeloos. Je leert verschillende gebouwen en voertuigen maken, maar je kunt natuurlijk ook ja fantasie de vrije loop laten gaan en zelf nieuwe creaties bedenken. Naast de normale Lego Creator sets zijn er ook modulaire pakketten. Bij deze bouwwerken kun je bepaalde onderdelen loskoppelen en combineren met onderdelen uit andere pakketten. Op die manier kun je de meest gave, vernieuwende creaties maken! De Lego Creator pakketten zijn ontzettend leuk, maar ook uitdagend zodat je je nooit hoeft te vervelen.

Lego Creator Online

Van te gekke gebouwen tot gave voertuigen, of zelfs een dinosaurus! Met de Creator pakketten van Lego kun je alle kanten op. Bouw bijvoorbeeld een prachtig Lego Creator huis aan het strand of maak een geweldig restaurant. Vind je voertuigen en auto’s veel leuker? Bouw dan je eigen Creator Auto om te kunnen winnen in een echte Lego Creator Race! Bij De Grote Speelgoedwinkel kun je alle pakketten gemakkelijk online bestellen. Wil je weten wat voor leuks er allemaal is? Neem dan snel een kijkje:

Lego Creator bestellen bij De Grote Speelgoedwinkel

Ben je eruit welk Lego Creator pakket het allerbeste bij je past? Dan bestel je hem eenvoudig online bij De Grote Speelgoedwinkel! Leg het product in het winkelmandje, voer je gegevens in en wij zorgen ervoor dat je pakketje veilig bij je thuis komt. De Grote Speelgoedwinkel heeft een hoop verschillende Lego Creator pakketten zodat er altijd een pakket bij zit waar je mee uit de voeten kan. Je bestelling betalen kan snel, veilig en gemakkelijk via één van onze gecertificeerde betalingspartners. Ben jij klaar voor een nieuwe Creator uitdaging? Bestel dan snel!