CATEGORIE
LEEFTIJD
PRIJS
AANBIEDING

LEGO FRIENDS SPEELGOED

65 artikelen gevonden
<123>
<123>

Wat is Lego Friends?

Lego Friends is Lego voor meisjes. Het gaat over 5 vriendinnen die in Heartlake City wonen. De meiden zijn heel verschillend en beleven samen veel leuke avonturen. Het populaire meisjesspeelgoed is verkrijgbaar sinds 2012.

De belangrijkste figuren

  • Emma is gek op mode en make-up. Ze ontwerpt graag kleding en gaat regelmatig naar de schoonheidssalon.
  • Stephanie voetbalt en maakt vaak lekkere taarten voor haar vriendinnen. Ze is heel georganiseerd en houdt er van om verjaardagsfeestjes te plannen.
  • Mia is een echte dierenvriend. Ze helpt regelmatig mee in het Heartlake Vet Centre en droomt ervan om zelf ooit dierendokter te worden.
  • Andrea is een echte zangeres en houdt daarnaast van dansen en acteren. Ze is het muzikale talent van het vriendinnengroepje.
  • Olivia houdt van wetenschap en is ontzettend slim. Ze houdt er van om buiten te zijn.

Populaire sets

Op zoek naar een leukse set? We hebben er meer dan 30 voor je! Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lego Friends aanbieding

We hebben regelmatig aanbiedingen voor je. Zo kan je kind genieten van dit leuke meisjesspeelgoed en kan jij besparen. De sets zijn met korting wel heel goedkoop! Direct naar de producten die in de aanbieding zijn? Bekijk de Lego Friends aanbiedingen.

Lego Friends kopen

Bij De Grote Speelgoedwinkel vind je een groot assortiment van dit fantasierijke speelgoed. Als je het speelgoed voor 17:00 besteld, heb je het morgen al in huis. Heb je op het laatste moment een cadeautje nodig? Geen probleem! Als je ook nog eens kiest voor onze inpakservice, hoef je helemaal nergens meer om te denken. Koop nu jouw Lego Friends speelgoed, je dochter is er vast en zeker blij mee!