CATEGORIE
LEEFTIJD
PRIJS

Als echte auto- en Legoliefhebber mogen de bouwsets van Lego Speed niet ontbreken in jouw Legocollectie! Je favoriete modellen knutsel je zelf in elkaar met behulp van de pakketten. Zorg ervoor dat je auto in topconditie is zodat je tijdens de race alle tegenstanders kunt verslaan. Gaat er iets mis tijdens de race? Geen nood! Snel langs de pitstop voor een bandenwissel of het bijvullen van de olie en je bent weer klaar om te gaan met je Lego Speed wagen!

Lego Speed kopen

De mooiste Lego Speed koop je natuurlijk bij De Grote Speelgoedwinkel. Je bestelt je favoriete model auto gemakkelijk online. Of je nu een Lego Ford Mustang wilt of een Lego Audi, wij hebben het voor je! Oefen je raceskills, vlieg strak door scherpe bochten en jij wint de race! Zorg dat je je team gereed hebt staan om nieuwe velgen te plaatsen en leg de race vast op camera. Jij bent een echt racemonster met deze stoere racewagens. Je favoriete modellen vind je hier:

Lego Speed online kopen

De supersnelle racewagens van Lego Speed bestel je gemakkelijk online bij De Grote Speelgoedwinkel. Betaal met iDeal, Afterpay of door middel van één van de andere betalingsopties. Betalen kan altijd in een vertrouwde en veilige betaalomgeving. Levering is natuurlijk ontzettend snel, want de Lego Speed wagens laten niet graag op zich wachten. Spring snel achter het stuur en bestel je favoriete model nu!