CATEGORIE
PRIJS
AANBIEDING

 Eindeloos combineren

Met Lego Dots kun je de gaafste creaties maken in alle kleuren van de regenboog! Er zijn leuke sets voor accessoires op je kamer zoals een pennenbak en fotohouders, maar je kunt ook een set bestellen waarmee je zelf een armband kunt maken. Met de verschillende tegels kun je de accessoires iedere keer weer een andere look geven, wanneer en waar je maar wilt! Klik de tegels vast op de bouwplaat en combineer verschillende kleuren en patronen. Wil je na een tijdje toch weer een andere combinatie tegels? Dan kun je gewoon een nieuwe look ontwerpen!

Stijlvolle accessoires

De hippe armbanden van Lego Dots laten je outfit echt stralen. In totaal zijn er 4 verschillende varianten verkrijgbaar:

  • regenboog armband
  • funky dieren armband
  • schitterende eenhoorn armband 
  • kosmisch wonder armband
Laat de kleurrijke tegels matchen met je outfit of draag zelfs meerdere armbanden op het zelfde moment. Met de Lego Dots armbanden krijgt jouw outfit een enorme boost!

Vandaag besteld = morgen in huis!


Kun jij ook niet wachten tot jij kunt beginnen met ontwerpen? Bestel de set dan voor 17:00 uur en je krijgt je pakketje de volgende dag al thuis. Zo hoef je maar heel even te wachten en kun je snel beginnen met spelen! Is de set als cadeautje bedoelt voor iemand anders? Gebruik dan onze hippe inpakservice, zodat je het alleen nog maar hoeft te geven!