CATEGORIE
LEEFTIJD
PRIJS

Met Sonic op Lego-avontuur!

Ga samen met Sonic op een avontuurlijke reis door het universum van Lego! Met Lego Sonic kunnen fans van alle leeftijden de iconische blauwe egel tot leven brengen in kleurrijke bouwsets die zijn geïnspireerd op de populaire videogame. Ontdek een wereld vol snelheid, actie en avontuur terwijl je jouw eigen Lego Sonic-verhalen creëert!

Spanning in de sets van Lego Sonic

Ervaar het speelplezier van Lego Sonic met de spannende bouwsets boordevol actie! Van het bouwen van Sonic's herkenbare groene heuvels tot het creëren van epische racescènes, de Lego Sonic-sets bieden eindeloos vermaak voor zowel jonge als volwassen fans. Laat je verbeelding de vrije loop en beleef urenlang plezier met deze dynamische en gedetailleerde bouwsets!


Race morgen al met Lego Sonic!

Bestel vandaag jouw Lego Sonic-set en beleef morgen al avonturen in zijn wereld! Met onze snelle leveringsservice hoef je niet lang te wachten om je nieuwe bouwset te ontvangen. Duik direct in het speelplezier met Lego Sonic. Wacht niet langer en bestel nu, en geniet van vandaag besteld en morgen al spelen!