CATEGORIE
LEEFTIJD
PRIJS

Lego voor Harry Potter fans

Ben jij ook altijd dol geweest op Harry Potter? Met deze Lego sets kun je in real life met Harry en zijn vrienden spelen! Bouw eerst de set op met de bouwstenen en daarna kan de magie beginnen! Speel bijvoorbeeld je favoriete scènes uit de films na of bedenk hele nieuwe avonturen. Gebruik je fantasie en duik in de magische wereld van Lego Harry Potter!

Bouw je eigen Hogwarts

Met de verschillende bouwsets van Lego Harry Potter, kun je je eigen Hogwarts opbouwen. Elke set heeft een ander stukje die je kent uit de films of boeken zoals de Kamer van Hoge Nood, de Astronomietoren en onderdelen van kasteel Zweinstein. Bij elke set zitten ook karakters uit de Harry Potter serie: verzamel ze allemaal en beleef urenlang magisch speelplezier!

Lego Harry Potter morgen al in huis

Kun jij ook niet wachten om te beginnen met spelen met je nieuwe Lego Harry Potter set? Wacht dan niet langer en rond je bestelling af voor 17:00 uur. Dan behandelen we je bestelling vandaag nog en krijg je hem morgen thuisbezorgd. Is de set een cadeautje? Maak dan gebruik van onze inpakservice en je krijgt de set als een echt cadeautje in huis!