CATEGORIE
LEEFTIJD
MERK
PRIJS
AANBIEDING

Kleurrijk speelgoed voor de allerkleinsten!

Met de speelsets van Lego Duplo kunnen jonge kindjes heerlijk spelen! De bouwstenen zijn lekker groot en hebben allerlei vrolijke kleuren. Door te spelen met Lego Duplo leren kindjes van jongs af aan al bouwvaardigheden, een goede motoriek en kunnen ze hun creativiteit uiten. In onze webshop vind je vele verschillende soorten sets waar urenlang mee gespeeld kan worden. Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment gewone Lego, voor de iets oudere kindjes!

Disney sets van Lego Duplo

Wanneer je kindje een echte Disney fan is, is Lego Duplo ook perfect om mee te spelen! Er zijn namelijk verschillende sets die gebaseerd zijn op Disney films! Bijvoorbeeld met Minnie of Mickey Mouse, Ariël en Anna en Elsa van Frozen. Zo kunnen de bekende films in het echt worden nagespeeld!

De andere Lego Duplo sets zijn natuurlijk ook super leuk en er is volop keuze: kies uit voertuigen, verschillende beroepen of exotische dieren. Wanneer je meerdere sets hebt, kun je de bouwstenen ook met elkaar combineren voor nog meer speelplezier!

Morgen al spelen met Lego Duplo

Wij snappen heel goed dat je kindje het liefst zo snel mogelijk wil beginnen met het spelen met Lego Duplo. Bestel daarom voor 17:00 uur en je pakketje wordt de volgende dag bezorgd. Is de set bedoeld als een cadeautje? Maak dan gebruik van onze inpakservice: dan krijg je je bestelling vrolijk ingepakt in huis!