CATEGORIE
PRIJS
AANBIEDING

Een schattige dierenfamilie

Begin je eigen dierenfamilie met de sets van Sylvanian families! Er zijn vele verschillende diertjes te verzamelen, die er super schattig uitzien. De ledematen van de diertjes kunnen bewegen, waardoor het spelen nog leuker wordt en ze dragen ook een mooie outfit. Geef al je diertjes een naam en bedenk de mooiste avonturen!

Breid je collectie steeds verder uit

Doordat er super veel verschillende sets van Sylvanian families te verzamelen zijn, kun je een mega grote collectie opbouwen. Begin bijvoorbeeld met de startersets, zodat je diertjes een plek hebben om in te wonen. Daarna kun je steeds meer sets verzamelen zoals een boomhut, voertuigen, supermarkt en nog veel meer. Zo kun je je speelavonturen steeds uitbreiden voor nog meer plezier!

 

Sylvanian families morgen in huis

Heb jij een set gevonden die je graag wilt hebben? Bestel deze dan nog voor 17:00 uur en je hebt hem de volgende dag in huis! Natuurlijk kun je ook meerdere sets in één keer bestellen, waardoor je ook nog eens 5% korting krijgt, door onze voordelige combideal. Is de set een cadeautje? Dan kun je gebruik maken van onze inpakservice, waarmee we de set er feestelijk uit laten zien.