CATEGORIE
PRIJS

PLAYMOBIL EVER DREAMERZ

1 artikel gevonden
<1>
<1>

Ontdek het land van dromen!

De meiden van Playmobil Everdreamerz hebben een magisch amulet gevonden en daardoor vinden ze een portaal naar de wereld van hun dromen! De vijf vriendinnen heten Rosalee, Clare, Viona, Edwina en Starleen hebben allemaal hun eigen hobby's maar zijn allemaal dol op lekker eten en zoetigheid. In de wereld kunnen ze gave avonturen beleven en natuurlijk genieten van al het lekkers wat ze tegenkomen! Verzamel al de vijf vriendinnen, zodat ze samen op reis kunnen!

Mooie accessoires

Als je zo'n leuke Playmobil Everdreamerz set bestelt krijg je niet alleen het kleurrijke figuur, maar ook super veel leuke accessoires! Zo krijg je een lief huisdier, mooie bedels, verzamelkaarten, stickers en wat misschien nog wel het allerleukste is: een coole armband voor jezelf. Doe deze om naar school, als je gaat spelen met vriendinnetjes en verjaardagen, zodat iedereen kan zien dat jij een mega Playmobil Everdreamerz fan bent!

Online Playmobil bestellen

 Wil jij ook zo'n coole Playmobil Everdreamerz set? Kies jouw favoriete karakter of bestel er meerdere om 5% korting te krijgen met de voordelige combideal. Je kunt ook nog een kijkje nemen bij onze andere Playmobil speelgoed, als je nog niet helemaal zeker weet welke set je wilt. Als je voor 17:00 uur besteld, heb je je pakketje morgen al in huis!