CATEGORIE
GROEP
LEEFTIJD
PRIJS

Op avontuur in de ruimte

Ben jij klaar om een hele nieuwe wereld van planeten te ontdekken? Zet je schrap en maak je klaar voor de lancering! Met het Lego City ruimtevaart speelgoed, kun je het heelal verkennen met gave voertuigen. De bouwsets zijn gebaseerd op echte NASA-missies, die je dus zelf kunt naspelen! Je kunt natuurlijk ook je eigen fantasie gebruiken en hele nieuwe missies of avonturen bedenken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Zelf voertuigen bouwen

Voor je kunt beginnen met spelen met de ruimtevaart voertuigen, moet je ze zelf opbouwen! Gebruik hiervoor de handleiding om de goede bouwstenen op elkaar te plaatsen en zo de set compleet te maken. Zo bouw je zelf de gave voertuigen als een onderzoeksshuttle, sattaliet of een stoere rover. Wanneer het bouwen helemaal klaar is, kun je beginnen met de nieuwe avonturen! Naar welke planeet reis jij als eerste toe?

Je ruimtevaart speelgoed de volgende dag in huis

Heb jij de Lego set gevonden die perfect bij jou past? Bestel hem dan veilig en snel online op De Grote Speelgoedwinkel! Wanneer je voor 17:00 uur besteld, krijg je het pakket de volgende dag al thuis bezorgd. Ook hebben we in onze webshop nog veel meer gave Lego City sets zoals Oceaan, Vervoer en Brandweer waarmee jij je collectie kunt uitbreiden!