CATEGORIE
GROEP
PRIJS

LEGO TREINEN

1 artikel gevonden
<1>
<1>

Lego Trein vertrektijden: Vandaag alle uren naar Lego City! Stap in en laat je meevoeren naar Legoland. Bouw met de unieke kunststof bouwstenen aan je eigen spoorwegimperium. Laat vrachttreinen en passagierstreinen aankomen en afreizen vanaf je eigen station. Zorg ervoor dat alle spoorwissels op tijd in de juiste stand staan zodat alle Lego Treinen zonder problemen kunnen vertrekken. Onze collectie treinen, rails en spoorwegovergangen vallen bij grote én kleine bouwers in de smaak!

Lego Trein Online

Lego Trein bestel je online bij De Grote Speelgoedwinkel. Bij ons vindt je namelijk alles wat je nodig hebt om je eigen stationsgebouw te bouwen en spoorbanen aan te leggen. Werk aan de Lego Rails en leg deel voor deel aan, voeg wissels toe en geniet van de veelzijdigheid van de wereldberoemde bouwstenen. Of je nu op zoek bent naar een pakket voor beginners, een bestuurbare trein of juist een bouwpakket voor gevorderden, in onderstaande opsomming vindt je het allemaal:

Lego Trein bestellen bij De Grote Speelgoedwinkel

Lego Trein bestel je inclusief accessoires bij De Grote Speelgoedwinkel. Al onze Lego City producten staan namelijk overzichtelijk bij elkaar, zodat jij als klant in één oogopslag een goed beeld krijgt van onze producten. Bestellen is eenvoudig; klik op de afbeelding van de Lego Passagierstrein en ga vervolgens naar de winkelwagen. Afrekenen kan zonder een account aan te maken en jij bepaald zelf de wijze waarop je de uitgave betaald.