CATEGORIE
GROEP
LEEFTIJD
PRIJS

LEGO CITY VLIEGVELD

2 artikelen gevonden
<1>
<1>
Ben jij dol op Lego én vliegtuigen? Dan is het leuke Lego City Vliegveld speelgoed echt iets voor jou! Vlieg door de lucht met je stoere vliegtuigen, doe mee aan een vliegshow of beleef spannende avonturen aan de grond.

Het leukste Lego City Vliegveld speelgoed

  • Een echte luchtvaartshow naspelen? Het kan met de 60103 Lego City Vliegveld Luchtvaartshow. Maken allerlei stoere stunts in de lucht met je straaljagers en maak de meest mooie salto’s. Is de show afgelopen? Dan berg je de straaljagers en het stuntvliegtuig netjes op in je hangar.
  • De 60100 Lego City Vliegveld starterset is een leuke set om mee te beginnen, maar je kunt de set ook gebruiken als uitbreiding op het Lego City speelgoed dat je al hebt. Bezorg met je helikopter overal op het eiland de post, dan zijn je bewoners weer blij!

Lego City Vliegveld kopen

Wil je morgen al met je Lego speelgoed spelen? Bestel dan vandaag voor 17:00, dan zorgen we ervoor dat je je bestelling morgen in huis hebt. Als je tijdens het bestellen aangeeft dat je gebruik wil maken van onze unieke inpakservice, dan zorgen we ervoor dat we je speelgoed mooi inpakken in cadeaupapier. Onze website is trouwens beveiligd, dus je kunt met een gerust hart je bestelling afrekenen. Bestel direct jouw speelgoed!