CATEGORIE
GROEP
PRIJS

LEGO KUSTWACHT

1 artikel gevonden
<1>
<1>

Lego Kustwacht, altijd paraat! De alerte mannen rijden met regelmaat als Lego Kustwacht patrouille. Bijzonderheden zoals sterke stromingen kunnen ervoor zorgen dat mens en dier in de problemen komen. Zo kan het voorkomen dat er een spectaculaire Surfer Redding moet worden uitgevoerd. De onderkoelde plankzeiler wordt dan door duikers de rubberen duikersboot in gehesen en medisch verzorgd. De collectie Lego City Kustwacht van De Grote Speelgoedwinkel bestaat uit robuuste voertuigen en een heel stel zeer dappere reddingswerkers.

Lego kustwacht online

Lego Kustwacht online bekijken doe je overzichtelijk bij De Grote Speelgoedwinkel. Haarscherpe afbeeldingen nemen je mee in de avontuurlijke wereld van deze moderne zeehelden. De Lego City Kustwacht heeft allerlei geavanceerde voertuigen tot zijn beschikking zoals een patrouilleboot, een amfibische helikopter maar ook een zeer wendbare zodiac is onderdeel van de beschikbare middelen. Wil je weten wat je met deze serie bouwstenen kan bouwen? Onderstaande categorieën schenken jou een prima kijk op de collectie:

Lego kustwacht bestellen bij De Grote Speelgoedwinkel

Lego Kustwacht bestellen bij De Grote Speelgoedwinkel kan eenvoudig en veilig. Een overzichtelijke homepage met duidelijk ingedeelde categorieën maakt de zoektocht ongecompliceerd. Bij elkaar horende series staan geordend naast elkaar, wat de keuze gemakkelijker maakt. De verschillende betaalmethodes worden aangeboden in samenwerking met gerenommeerde bedrijven. Kortom, leg het product in de winkelwagen en kies de betaalmethode die bij jou past.