CATEGORIE
GROEP
LEEFTIJD
PRIJS
AANBIEDING

Urenlang stuntplezier met Lego City!

De sets van Lego City Stuntz zijn perfect voor iedereen die dol is op snelheid, spanning en natuurlijk motoren! De stuntmotoren hebben vliegwielaandrijving, waardoor ze perfect zijn om mee rond te racen en tegelijkertijd gave stunts mee te doen. In totaal zijn er verschillende motoren te verzamelen zoals een
  • vuur stuntmotor
  • raket stuntmotor
  • sloop stuntmotor
Verzamel ze allemaal voor nog meer stuntplezier!

Alles voor de perfecte stuntshow

Een stuntmotor van Lego City Stuntz is leuk om gewoon zo mee te spelen, maar je kunt ook een echte stuntshow opvoeren! Hier zijn verschillende gave sets voor waardoor het racen nog gaver wordt. Daarnaast kun je je vrienden ook uitdagen voor een stuntcompetitie waarin je tegen elkaar strijdt. Zo wordt de uitdaging om de gaafste stunts te leren nog groter!

Lego City Stuntz morgen in huis

Wil jij ook zo snel mogelijk beginnen met stunten? Plaats de stuntmotor die jij graag wilt dan in het winkelwagentje en bestel hem nog voor 17:00 uur. Dan verwerken wij je bestelling vandaag nog en heb jij de Lego Stuntz set morgen al in huis! Ook kun je nog even een kijkje nemen bij ons andere Lego City speelgoed om andere sets te ontdekken waarmee je je Lego stad verder uit kunt breiden!