CATEGORIE
GROEP
LEEFTIJD
PRIJS

LEGO CITY WILDLIFE

2 artikelen gevonden
<1>
<1>

Spannende avonturen met Lego City Wildlife

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Reis dan af naar wilde gebieden met de bouwpakketten van Lego City Wildlife! In elke set zitten exotische dieren zoals slangen, leeuwen, apen of olifanten en ook één of meerdere minifiguren. Met elke set kun je super leuke verhalen verzinnen, maar het is natuurlijk nog leuker om verschillende sets met elkaar te combineren voor nog meer mogelijkheden!

Reddingsmissies in de jungle

Doordat je met Lego City Wildlife in een andere omgeving zit dan de stad, kun je nog meer avonturen verzinnen en naspelen! Gebruik de stoere voertuigen om de wilde dieren in de jungle of op de savanne te redden en te vervoeren naar het kamp. Hier kun je onderzoek doen naar hoe de dieren leven in het wild of je kunt ze laten herstellen als ze gewond zijn. Zo zorg jij voor een veilige leefomgeving!

Lego City Wildlife online bestellen

Rond je bestelling vandaag nog voor 17:00 uur af, zodat je morgen al kunt beginnen met het naspelen van de spannende jungle avonturen! De gave nieuwe Lego sets zijn super leuk om te combineren met de andere Lego City sets voor nog meer speelplezier en wanneer je het bouwpakket aan iemand cadeau wilt geven, kun je gebruik maken van onze leuke inpakservice!