CATEGORIE
PRIJS

RUBBERBOTEN

1 artikel gevonden
<1>
<1>

Ben jij een echte waterrat of wil je later een kapitein worden? Dan is een rubberboot het perfecte schip om mee te oefenen! Met een rubberboot heb je binnen een paar minuten een super leuke familieactiviteit. Haal de rubberboot uit de verpakking en pomp hem op met een voet- of handpomp. Zit de opblaasbare boot helemaal vol? Neem hem dan snel mee naar het water! Ga er in zitten en peddel er maar op los. Je zult zien dat je zo naar de overkant van het meer of de rivier bent! Pas wel op dat je niet te ver wegdrijft in de boot.

Rubberboot Online

Wil jij ook zo’n coole rubberboot om mee te varen, peddelen of wedstrijdjes mee te houden? Bij De Grote Speelgoedwinkel vind je verschillende opblaasbare boten en accessoires online. Je bestelt ze heel eenvoudig via de webshop. Bijvoorbeeld een stoere blauwe rubberboot, of juist een geel met witte! Voor het oppompen van de boot is een handpomp geen overbodige luxe. En om te peddelen heb je natuurlijk peddels nodig! Dit alles en nog veel meer vind je online bij De Grote Speelgoedwinkel! Neem snel een kijkje:

Rubberboot bestellen bij De Grote Speelgoedwinkel

Heb jij de geschikte rubberboot gevonden? Wacht dan niet langer en bestel hem snel bij De Grote Speelgoedwinkel! Dan kun jij zodra het zonnetje lekker schijnt heerlijk dobberen in je eigen rubberbootje. Je hebt je bestelling namelijk de volgende werkdag al in huis wanneer je het voor 17.00 uur bestelt! Je betaalt je rubberboot op een veilige manier. Bijvoorbeeld via iDeal, PayPal of Afterpay. Voor je het weet lig jij dan uitgebreid te genieten in je bootje, houd je een spannend roeiwedstrijdje of maak je een mooi tochtje met één van je ouders of je broertje of zusje!