CATEGORIE
PRIJS
MATERIAAL

KINDER KRUIWAGENS

2 artikelen gevonden
<1>
<1>

Kruiwagens maken het werk minder zwaar. Voor kinderen is het leuk om met een kruiwagen te spelen. Een kruiwagen kopen doet u dan ook in De Grote Speelgoedwinkel. Bij ons kunt u verschillende kruiwagens kopen. Uw kind kan een kruiwagen bijvoorbeeld goed gebruiken wanneer hij/zij in het zand speelt. Zand vervoeren ging nog nooit zo makkelijk.

Kruiwagen

Met een eigen kruiwagen kan uw kind ook een klein steentje bijdragen in en om het huis. Zand, modder, stenen en bladeren kunnen gemakkelijk met een kruiwagen worden vervoerd. Pappa en mama zijn hier vast erg blij mee. De rode kruiwagen in De Grote Speelgoedwinkel heeft de volgende metingen: 78 x 38 x 40 centimeter. De inhoud van dit vervoermiddel is 10 liter. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud.

Gevulde kruiwagen kopen?

In onze webshop kunt u ook een gevulde kruiwagen kopen. Deze is niet gevuld met zand, modder of bladeren, maar met 4 handige benodigdheden voor in het zand of in de tuin. Een emmer, een schep, een hark en een vormpje kunnen goed van pas komen. Daarbij is het voor uw kind natuurlijk ook leuk om hiermee te spelen. De afmetingen van deze gevulde wagen zijn 63 x 29 x 32 centimeter. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Nieuws over kruiwagens

Wilt u een nieuwe kruiwagen voor uw kind kopen. Dan bent u goed in De Grote Speelgoedwinkel. Onze kruiwagens zijn niet alleen kindvriendelijk, maar ook erg praktisch. Wat te denken van onze stapelbare kruiwagen. Deze wagen meet 66 x 29 x 29 centimeter (lengte x breedte x hoogte) en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Wanneer u meerdere kruiwagens van dit type heeft, dan kunt u ze gemakkelijk opbergen.

Kijk met regelmaat in ons assortiment. Van tijd tot tijd voegen wij nieuwe producten toe. Voor het mooiste en veiligste speelgoed zit u goed bij ons.