CATEGORIE
LEEFTIJD
MERK
PRIJS
MATERIAAL
AANBIEDING

Afkoelen in de tuin

Met een opblaasbaar zwembad kun je de hele zomer lang lekker afkoelen in de tuin! De zwembaden zijn gemakkelijk op te blazen met een elektrische pomp en vervolgens hoef je ze alleen nog maar te vullen met water. Kies uit kleurrijke kinderzwembaden, speelstation of een wat grotere variant. Wanneer je meerdere zwembaden of een accessoire zoals een pomp aanschaft, krijg je 5% korting met onze voordelige combideal. Zo beleef je een zomer vol waterpret gewoon thuis!

Zwembaden voor het hele gezin

Door te kiezen voor een groot zwembad kun je er met meerdere personen in zitten en spelen! De randen voor een familiezwembad zijn steviger, zodat het water er niet zomaar uitloopt en je hebt een stuk meer ruimte. Wanneer het warme weer voorbij is, kun je het zwembad ruimtebesparend opbergen, door de lucht er uit te laten lopen en wanneer de temperaturen weer stijgen kun je hem natuurlijk gewoon weer tevoorschijn halen om op te zetten!

Je zwembad morgen in huis

Kun je niet wachten tot je lekker kunt afkoelen in een zwembad die gewoon in de tuin staat? Bestel het opblaasbare zwembad dan nog voor 17:00 uur, zodat je hem morgen al bezorgd krijgt. Wil je nog meer waterpret beleven deze zomer? Neem dan ook eens een kijkje bij onze zwembanden, waterpistolen en waterspelletjes!